Smarthub for bedriften din

Driver du en liten bedrift og synes at utgiftene til strøm, varme, belysning og alarmsystemer er for høye? Da kan et Smarthub-system være midt i blinken for deg og din bedrift for å kutte ned på kostnadene ved driften. Dette systemet er helt automatisert og gir deg mer trygghet og sikkerhet enn om alt gjøres manuelt og hele tiden må repeteres. Glem alt om å regulere termostater og slå belysningen av og på, bare for å nevne noen få fordeler. Les videre og vi skal forklare deg nærmere om hvordan dette fungerer.

Hva er Smarthub?

Du lurer kanskje på hva en Smarthub egentlig er? Jo, det finnes i dagens marked en lang rekke ulike smartenheter som gjør at du kan kontrollere alle elektriske enheter kan kommunisre med hverandre? Det er nettopp her Smarthub kommer inn i bildet. Smart Hubben tillater alle enhetene til å snakke sammen. Du kan se på Smarthub som selve hjernen i din smarte bedrift og selve kommandosentralen hvor alt blir styrt fra.

Alle de smarte enhetene blir som oftest styrt via en app. Det som er en av de beste fordelene med Smarthub er at her styres alt via kun en eneste app i stedet for en lang rekke apper.

Homey Pro – en smarthub med usedvanlig stor kraft

I dag regnes athom homey smarthub regnes i dag som en av de aller mest avanserte smarthubs som er å finne i dagens marked. Dette unike systemet gir støtte til alle de mest brukte typer kommunikasjonprotokoller som er å oppdrive i dag. Du kobler raskt og enkelt opp alle smartproduktene du har til hubben med appen fra Homey. Dermed har du full kontroll og styring over for eksempel alle termostatene i bedriften din slik at du kan kutte betydelig ned på strømutgiftene dine, du kan styre alt av belysning og du har kontroll på alle sensorer du har i bedriften din direkte fra mobiltelefonen din.

Automatisering av bedriften din

Du kan med dette systemet for eksempel senke temperaturen i alle rommene når bedriften er stengt, ha kontroll på alle smartlåser og kontrollere alle lysamaturer, overvåkningskameraer, osv.

Enkelt å installere

Selve installasjonen av Homey Pro er en enkel sak som er gjort unna på null komma niks. Deretter kan du gå mer i detaljer hva angår innstillinger og sette opp systemet slik at det blir best mulig utnyttet for akkurat deg og din bedrift.

Kombinere Homey Pro med Tibber

Hvis du kobler opp din Homey Pro mot Tibber får du enda flere smarte duppedingser via Tibber-appen.

Bygg ut systemet etter behov

Med Homey Pro er alle tingene automatisert. Dette betyr at du ikke trenger å hele tiden repetere tingene manuelt. Bedriften er da forhåndsstilt akkurat etter dine behov og ønsker. Dette betyr igjen bedre sikkerhet og trygghet og kan gå hjem fra jobb i dyp visshet om at alt er under kontroll. Og tenk at alt dette blir styrt av kun en eneste app.

Så vurder om du ikke bør investere i et slikt system. Selv om det koster litt i begynnelsen, vil du raskt tjene inn igen pengene ved lavere utgifter til strøm og via Tibber får du også opp til 20 % rabatt på strømforbruket ditt.

exploore