Ta opp forbrukslån og bli kvitt firmautgiftene

I disse Corona-tider sliter de fleste økonomisk og har mange ubetalte regninger for strøm og annet i bedriftene deres. Mange har rett og slett sett seg nødt til å avvikle forretningene som en følge av pandemien og nedstegninger av samfunnet forøvrig. Når dette skjer er det lett for at regningene hoper seg opp og trusselen om inkasso henger lavt over oss. Det kan rett og slett føles helt håpløst å komme seg ut av knipa når regningene vokser raskere enn vi klarer å bemanne dem. Da kan det være en god løsning å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. På den måten kan du få vekk alle de ubetalte regningene dine i en fei, og slippe å måtte betale unødvendige straffegebyr og få nye purringer.

Forbrukslån uten sikkerhet via Nettavisen

Via Nettavisens portal kan du søke om et Nettavisen.no/forbrukslån/ og bli kvitt gjelden din i løpet av bare noen få dager. Men det er viktig at du betaler ned lånet til fastsatt tid, slik at du unngår å bare gjøre situasjonen enda verre. I denne artikkelen skal vi forklare deg nærmere hvordan du kan komme ut av gjeldskrisen på en rask og enkel måte. Ettersom Corona-krisen tærer på de fleste sin privatøkonomi, kan dette være løsningen for deg.

Hvis du er for sen med å betale regningene

Hvis du ikke klarer å betale regningene dine i tide, vil privatøkonomien din raskt forverre seg. Samtlige av regningene du mottar er et såkalt kredittforhold. Alle regninger vi mottar er for såkalte kredittforhold. I praksis betyr dette at leverandøren av produktene eller tjeneste du benytter deg av har gitt deg kreditt og fått en sjanse til å betale regningene etterskuddsvis. Dette selskapet er å betrakte som en kreditor.

Straffegebyrer kan raskt bli kostbart

Er du for sen med å betale regningen innen forfallsdato, vil du først motta en purring. I tillegg må du betale purregebyr. Disse kan raskt bli store. Men når forfallsdatoen på purringene også har forfalt, begynner ting å bli virkelig kinkige. På det tidspunktet er kreditoren i sin fulle rett til å sende deg et inkassovarsel.

Hvis regningene forblir ubetalt er trusselen om inkassosaker og betalingsanmerkninger faretruende nær. Hvis du har en aktiv inkassosak eller betalingsanmerkning, er det nesten helt umulig å få tatt opp et nytt lån for å for eksempel refinansiere gjelden din for å kutte ned på månedlige, unødvendige renter og gebyrer.

exploore