Vanskelig å være miljøbevisst?

Det å være miljøbevisst og vite hva du driver med når det kommer til slike ting er vel ganske viktig kan man si? Det er jo mange som på en måte påstår at de kan mye, men når det kommer til stykket så er deres kunnskap ganske manglende. Dessverre så er det å være miljøbevisst ikke veldig enkelt. Eller, det er enkelt å gjøre de tingene man blir anbefalt, men det er ikke akkurat slik at man føler at det gjør en veldig stor nytte. Alle liker jo å lage på en måte noen unnskyldninger for seg selv slik at de kan drive på som før.

En ting å gjøre er kanskje å shoppe miljøbevisst. Du kan kjøpe akkurat det samme som før, men bare laget av mer miljøvennlige material. og det er smart å vite hva det er. Da er sider som blant andre https://shopello.no/ et godt valg. Utvalget der er godt og du får lese hva som finnes på de ulike produktene slik at du kan gjøre det valget litt lettere. Om ikke annet så fjerner det aspektet på at du kan ha en unnskyldning. Det i seg selv vil være ganske verdifullt vil en tro.

De har jo så mange ulike produkter så du er nødt til å finne noe du liker, det er slik sannsynlighet fungerer i alle fall. Mer enn noe annet så er jo dette på en måte fremtiden også. Det er i den retningen verden i all hovedsak beveger seg i, så hvorfor ikke være litt i forkant? Tenk på hvor bra du kommer til å føle deg. Hvem vet, om du begynner å shoppe grønt, og å være litt mer miljøbevisst, så kanskje andre i din omgangskrets begynner å gjøre det samme? Så lenge man ikke forsøker å tvinge noen da, naturligvis, fordi dette er noe som bør bli gjort av folk som virkelig ønsker det, ellers så blir det nok litt vanskelig.

I den ånd så er det også interessant å se at selskap som Amazon har tatt skritt til å produsere mer miljøvennlig, til og med Apple har gjort det samme, og de har jo en ganske dårlig historie med akkurat slike ting. Rent personlig, så er jo også transport et sted hvor man faktisk kan påvirke direkte hvor mye man bidrar til samfunnet med, og om det er en praktisk mulighet for deg, hvorfor ikke ta bussen? Det er få ulemper ved dette, utenom at det muligens tar litt lenger tid.

Nei, det rett og slett masse en kan gjøre, og en må forsøke, fordi det er tross alt en planet som våre barn skal bo i. Og om vi ikke gjør dette for oss selv, så kan vi i det minste gjøre det for de.

exploore